جمعه 15 آذر 1398 _ 09 ربيع الثاني 1441 _ 6 دسامبر 2019

میلادی:6 دسامبر 2019

تاریخ : شنبه 31 خرداد 1393     |     کد : 355

راه اندازی کتابخانه دیجیتال دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،کتابخانه دیجیتال دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با ظرفیت بیش از 12950 عنوان کتاب الکترونیکی راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر جواد مصرآبادی رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با اعلام راه اندازی کتابخانه دیجیتال این دانشگاه گفت: در حال حاظر بخش پایان نامه های تحصیلات تکمیلی دانشجویان دانشگاه با 1236 عنوان پایان نامه و 87 پایان نامه لاتین و 510 پایان نامه به صورت تمام متن و بخش کتاب های الکترونیکی با 12950 عنوان کتاب الکترونیکی در اختیار کاربران عضو می باشد.
وی هدف از راه اندازی کتابخانه دیجیتال را صرفه جویی در زمان و دسترسی آسان تر به منابع اطلاعاتی از طریق شبکه اینترنت بدون محدودیت زمانی و مکانی با امکان جستجوی تمام متن در کتاب های الکترونیکی عنوان کرده و افزود:  با برنامه ریزی های صورت گرفته هر سال منابع جدیدی به بانک کتابخانه دیجیتال اضافه خواهد شد
مصرآبادی در ادامه افزود: کتابخانه دیجیتال دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، از دو بخش کتاب‌های الکترونیک و پایان‌نامه‌ها تشکیل شده است. دانشجویان و اعضای هیات علمی می‌توانند متن منابع را به‌طور کامل از طریق ورود به پایگاه کتابخانه‌ ملاحظه کنند. کتابخانه برای اعضای هیات علمی امکان دانلود منابع را نیز فراهم کرده است.

رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، درباره نحوه استفاده از پایان‌نامه‌‌‌های موجود در این کتابخانه نیز گفت: ملاحظه پایان‌نامه‌ها به‌صورت pdf و فقط برای مدرسان دانشگاه امکان‌پذیر است. به دلیل مسایل حقوقی، فقط مشاهده عناوین پایان‌نامه‌ها برای دانشجویان امکان‌پذیر دارد.

وی درباره محاسن و ویژگی‌های این کتابخانه دیجیتال اظهار کرد: کتاب‌خوان‌های الکترونیکی خریداری شده، محصول سال 2014 است که با ارایه محصولات جدید به‌روز رسانی می‌شوند. علاوه بر این مدرسان دانشگاه در صورت تمایل می‌توانند منابع کتاب‌های دیجیتالی خود را نیز به کتابخانه اهدا کنند.

فایل راهنمایی کاربران محترم :