جمعه 15 آذر 1398 _ 09 ربيع الثاني 1441 _ 6 دسامبر 2019

قمری:09 ربيع الثاني 1441

میلادی:6 دسامبر 2019

تاریخ : دوشنبه 9 تير 1393     |     کد : 360

نماینده تام الاختیار دانشگاه در آزمون ها، خبر داد:برگزاری آزمون کنکور سراسری سال 93 در پردیس تبریز دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

برگزاری آزمون کنکور سراسری سال 93 در پردیس تبریز دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آزمون کنکورسراسری سال 93، ورودی دانشگاه ها به میزبانی پردیس تبریز دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با حضور بیش از 3200 داوطلب در دو روز برگزار گردید.
دکتر موسی پیری، مدیر کل آموزش دانشگاه  با اعلام این خبر افزود: این آزمون در دو روز پنجشنبه و جمعه ، پنجم و ششم تیر ماه در دو گروه علوم ریاضی و علوم تجربی به ظرفیت بیش از 3200 نفر از داوطلبان ورود به دانشگاه ها برگزار شد.
نماینده تام الاختیار دانشگاه در آزمون ها افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته و زحمات و تلاش های بیش از یکصد نفر از عوامل اجرایی دانشگاه این آزمون در نهایت آرامش و نظم اجرا  شده و داوطلبان در محیطی آرام مشغول رقابت برای ورود به دانشگاه ها شدند.
وی نقش مجموعه پر تلاش مدیریت حراست دانشگاه و مجموعه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و مدیریت پردیس تبریز دانشگاه را در برگزاری منظم و بی نقص این آزمون ها بسیار مؤثر دانسته ومراتب سپاس و قدر دانی خود را از زحمات و تلاش های همکاران حراست دانشگاه ابراز نمود.

د کترموسی پیری با اشاره به آمادگی کامل مجموعه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برای برگزاری آزمون ها خاطر نشان کرد: دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با برگزاری مستمر انواع آزمون ها، به یکی از قطب های دانشگاهی استان آذربایجان شرقی و منطقه شمالغرب کشور در برگزاری آزمون ها تبدیل شده است.
گفتنی است ، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه از جمله معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، معاون اداری و مالی و معاون دانشجویی از روند برگزاری آزمون بازدید و از عوامل اجرایی آن تشکر کردند.