جمعه 15 آذر 1398 _ 09 ربيع الثاني 1441 _ 6 دسامبر 2019

قمری:09 ربيع الثاني 1441

میلادی:6 دسامبر 2019

تاریخ : يکشنبه 8 ارديبهشت 1398     |     کد : 369

برای اولین بار، و با هدف شناخت استعداد های مهارتی و هنری دانشجویان برگزار میشود:

مسابقات استعدادیابی مهارتی و هنری دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در روز شنبه 7 اردیبهشت 98 آغاز شد

به همت شورای صنفی دانشجویان و معاونت دانشجویی دانشگاه، مسابقات استعدادیابی مهارتی و هنری دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در روز شنبه 7 اردیبهشت 98 با استقبال بی نظیر دانشجویان دانشگاه در سالن شهریار آغاز شد. این دوره از مسابقات که برای اولین بار در این دانشگاه تحت عنوان " عصر مدنی " برگزار میشود در روز های 7 - 8 و 9 اردیبهشت و مرحه فینال در روز شنبه 14 اردیبهشت برگزار خواهدشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت شورای صنفی دانشجویان و معاونت دانشجویی دانشگاه، مسابقات استعدادیابی مهارتی و هنری دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در روز شنبه 7 اردیبهشت 98 با استقبال بی نظیر دانشجویان دانشگاه در سالن شهریار آغاز شد. این دوره از مسابقات که برای اولین بار در این دانشگاه  تحت عنوان " عصر مدنی " برگزار میشود در روز های 7 - 8 و  9 اردیبهشت و مرحه فینال در روز شنبه 14 اردیبهشت برگزار خواهدشد.
گزارش تصویری : روز اول - شنبه 7 اردیبهشت
خانم فاطمه پایدار - آقای آراز روحی